Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 27 of 27

Thread: can I use my Amps 3 channel Footswitch within my Effects pedals?

  1. #21
    Tone Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    115
    Likes (Given)
    0
    Likes (Received)
    1

    Default Re: can I use my Amps 3 channel Footswitch within my Effects pedals?

    Quote Originally Posted by TwilightOdyssey View Post
    That thing looks fugly!
    what does??, The GSC3 or the Case to put it all in?

  2. #22
    Darkness on the edge of Tone TwilightOdyssey's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    NYC
    Age
    8
    Posts
    9,325
    Likes (Given)
    8
    Likes (Received)
    284

    Default Re: can I use my Amps 3 channel Footswitch within my Effects pedals?

    The case. Not that it matters, I'm not buying it.
    Why don't you take your little Cobra Kais and get outta here?!
    My BLOG, wherein I discuss music recording and the creative process.
    My collaborative PROGRESSIVE ROCK PROJECT, As Follows.
    FACEBOOK page for As Follows.

  3. #23
    Tone Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    115
    Likes (Given)
    0
    Likes (Received)
    1

    Default Re: can I use my Amps 3 channel Footswitch within my Effects pedals?

    Quote Originally Posted by TwilightOdyssey View Post
    The case. Not that it matters, I'm not buying it.
    lol. I am only thinking about......it may look bulky and not very attractive but it is brilliant at what it does. If you can suggest a case thats the same size, and can takes the same amount of pedals plus be able to be closed up and locked then please do

  4. #24
    Darkness on the edge of Tone TwilightOdyssey's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    NYC
    Age
    8
    Posts
    9,325
    Likes (Given)
    8
    Likes (Received)
    284

    Default Re: can I use my Amps 3 channel Footswitch within my Effects pedals?

    I think SKB has a couple, but I think they look ugly, also. Plus, I have no doubt that it is more expensive (most of my solutions seem to be lol).
    Why don't you take your little Cobra Kais and get outta here?!
    My BLOG, wherein I discuss music recording and the creative process.
    My collaborative PROGRESSIVE ROCK PROJECT, As Follows.
    FACEBOOK page for As Follows.

  5. #25
    Toneologist Toe-Knee's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Wakefield, UK
    Age
    28
    Posts
    733
    Likes (Given)
    6
    Likes (Received)
    47

    Default Re: can I use my Amps 3 channel Footswitch within my Effects pedals?

    why not just buy a flightcase with a removable lid the size you want and cut a piece of ply to the required size?

    THis would definitely be far cheaper.

  6. #26
    Tone Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    115
    Likes (Given)
    0
    Likes (Received)
    1

    Default Re: can I use my Amps 3 channel Footswitch within my Effects pedals?

    Quote Originally Posted by Toe-Knee View Post
    why not just buy a flightcase with a removable lid the size you want and cut a piece of ply to the required size?

    THis would definitely be far cheaper.
    yeah I could do this, but there is something REALLY appealing to me of having it all tucked neatly inside a briefcase sized box like the Behringer offers. It may not look that attractive but it boy does it do its job well. I can get that case for £73 which really isnt that bad imo

  7. #27
    Darkness on the edge of Tone TwilightOdyssey's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    NYC
    Age
    8
    Posts
    9,325
    Likes (Given)
    8
    Likes (Received)
    284

    Default Re: can I use my Amps 3 channel Footswitch within my Effects pedals?

    I'm with you. I don't like buying projects!
    Why don't you take your little Cobra Kais and get outta here?!
    My BLOG, wherein I discuss music recording and the creative process.
    My collaborative PROGRESSIVE ROCK PROJECT, As Follows.
    FACEBOOK page for As Follows.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •